Vädertätning lastkaj

Hej och välkommen till oss på Opening Mäladalen AB vi har och kan erbjuda er Vädertätning lastkaj som förbättrar både energieffektiviteten och arbetsmiljön. Våran ECLIPSE vädertätning lastkaj är en tungviktare. I och med sin otroliga tätningsförmåga finns det ingen vädertätning lastkaj på marknaden som ger en snabbare investeringsavkastning. ELIMINATOR GAPMASTER är föregångaren till Eclipse och är en bra vädertätning lastkaj. Den tätar fortfarande väldigt bra och är dessutom mer anpassningsbar för olika fordonshöjder. VT 5000 är en traditionell mekanisk vädertätning. Finns i måtten 3300 x 4000 och 3500 x 4000 OM 90 är vår egna uppblåsbara vädertätning i väderbeständig PVC-plast. Uppblåsbara vädertätning lastkaj ger perfekt isolering genom att blåsa upp sig runt det dockade fordonet, vilket gör dem idealiska för tillämpningar inom livsmedelsindustrin. För att arbetet med lastning och lossning ska fungera bra krävs ytterligare anordningar. Och vi på Opening Mälardalen AB arbetar med allt det. Så tveka inte med att kontakta oss så kom vi och hjälper er och är ni intresserade av Eclipse eller Gapmaster ingår även kostnadsfri energianalys och besparingskalkylering
Vädertätningen är integrerad i lasthuset och består av robust konstruktion, Lastning och lossning som sker vid lastkaj med vädertätning lastkaj kan spara pengar och tid.
Vädertätning lastkaj

Vi har marknadens bästa vädertätning lastkaj

Låter kaxigt, men så är det vi har arbetat inom vädertätning lastkaj i många år och testat provat och valt ut de bästa. Tillsammans har grundarna tillföretaget Pontus Rosén och Christian Högberg över 40 års erfarenhet av vädertätning lastkaj. Och det är ju därför vi vill erbjuda er det bästa och senaste inom vädertätning lastkaj. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen till projektet är klar. Och kan stanna på plats i veckor. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti.

Varmt välkomma till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se