Säker lastning och lossning

Vill lära er mer om  Säker lastning och lossning och vill förbättrar både säkerheten och arbetsmiljön? Kontakta oss på Opening Mälardalen AB  så hjälper vi er med allt inom säker lossning och lastning. Säkerhet ligger oss varmt och nära hjärtat. Vi på Opening Mälardalen har ett starkt fokus på säkerhetsprodukter. Som generalagent för Rite Hite i Sverige kan vi erbjuda en mängd olika säkerhetslösningar och Säker lastning och lossning. Med Rite Hites cutting edge produkter kan du och dina anställda få en trygg arbetsmiljö och minimera skaderisker. Vill du veta mer om hur vi kan göra er arbetsplats säkrare?

Kontakta gärna oss eller se nedan för mer information om och hur den kan hjälpa er med Säker lastning och lossning.

När det kommer till Säker lastning och lossning är ett steg i rätt rikning att skaffa en. Vi har 2 olika hjullås lastbils:

  • GLOBAL WHEEL LOCK 2300 är den mest sålda hjullås lastbils i Europa. Låsningen sker helt per automatik och den skapar en säkrare arbetsmiljö för både chauffören och lagerpersonalen.
  • MANUAL WHEEL LOCK 1300 är en enklare variant av storsäljaren GWL 2300. Den skapar en lika säker miljö men denna hjullås lastbils sker istället manuellt.

Att få Säker lastning och lossning är ett oberoende lastningssystem gäller bara att få hjälp av rätt företag med ett säkerhets tänk.

Säker lastning och lossning

Vi hjälper till att få Säker lastning och lossning.

Säkerhet är inget man ska tumma på vi har lång erfarenhet och hjälp på många företag att att få ordning på Säker lastning och lossning. Tillsammans har grundarna tillföretaget Opening Mälardalen AB Pontus Rosén och Christian Högberg över 40 års erfarenhet av Säker lastning och lossning. Vi erbjuder allt inom lossning och mycket bra erfarenhet vad det gäller att ligga ute på fält och arbeta och är anpassningsbara. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen om det behövs och kan stanna på plats i veckor. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti. Så oavsett om ni behöver ett nytt, bygga ut ,reparera eller renovera kontakta oss.

Varmt välkomma  till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se