Lastbryggor Stockholm

Se till att välja rätt typ av lastbryggor Stockholm för just er verksamhet. Det vet finns ett antal olika typer av lastbryggor Stockholm.

  • Safe-T-Lip
  • SAFE-T-LIPär en säkerhets lastbrygga Stockholm som utöver sin höga kvalitet, även skyddar truckförare från att falla ner från lastkajen.
  • Teleskoperande läpp
  • Lastbryggan med justerbar teleskoperande läpp. Till skillnad från standardläppen skjuts den rakt ut och kan ha fördelar i och med lastning hela vägen bak då man kan justera hur mycket av läppen som ska belasta lastbilen
  • Vikbar klaffläpp
  • Lastbryggan i 8000-SERIENär en traditionell brygga med vikbar klaffläpp. Den är enkel, rejäl och robust.

Vår målsättning är att bli bäst inom branschen, sedan starten 2000 har vi utvecklats till ett av Sverige bästa företag inom lastbryggor Stockholm. Vi erbjuder driftsäkra lastbryggor Stockholm som passar till alla typer av lastbilar, lagerbyggnader och terminaler. Lastbryggorna kan kombineras med våra industriportar, vädertätningar och lasthus.

Lastbryggor Stockholm

Nyinstallation av lastbryggor Stockholm

Vi erbjuder nyinstallation av lastbryggor Stockholm och lyftbord och anpassas i storlek och funktion efter kundens önskemål. Vi utför även service och underhåll av samtliga fabrikat som finns på marknaden. Ta gärna kontakt med oss för mer information. Opening Mälardalen erbjuder flera olika lastbryggor Stockholm som är anpassade för just eran verksamhet. Vår målsättning är att bli bäst inom branschen, vi vill erbjuda er det bästa och senaste inom lastbryggor Stockholm med 100% nöjdkundgaranti. Opening Mälardalen AB bildades av Pontus Rosén och Christian Högberg år 2000 och vi har Växt och blivit en av branschen bästa på det vi gör. Vi erbjuder allt inom lossning och lastbryggor Stockholm. Vi har mycket bra erfarenhet vad det gäller att ligga ute på fält och arbeta och är anpassningsbara.

Varmt välkomma till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se