Kylport

Är ni på jakt efter pålitliga kylport som håller högkvalitet som förbättrar både energieffektiviteten och arbetsmiljön. Och vi på Opening Mälardalen AB har bred och bra expertis av kylport så tveka inte med att kontakta oss så kommer vi och hjälper er.
Vi har två olika modeller av Kylport FASTRAX FREEZER är en snabbgående och självreparerande kylport utav högsta kvalitet. Porten är utan tvekan en av de snabbaste och bäst isolerade dukportarna på marknaden. Passar bland annat utmärkt i lokaler som hanterar kylda eller frysta produkter. ARRIER GLIDER är det självklara valet när isolering är av högsta prioritet. I och med sina höga isoleringskapacitet lämpar sig den här frysporten och kylport bäst när det är stora temperaturskillnader mellan de rum som porten ska isolera. Andra fördelar med Barrier Glidern är att den öppnar sig i sidled vilket gör att man kan åka igenom snabbare, den är öppen en kort tid samt att risken för flaskhalsar i ert flöde minskar. Samt dess flexibla paneler klarar upprepade påkörningar om olyckan är framme!
Kylport

Kontakta oss när ni är på jakt efter kylport

Vi har arbetat inom kylport i många år och testat provat och valt ut de bästa. Tillsammans har grundarna tillföretaget Pontus Rosén och Christian Högberg över 40 års erfarenhet av kylport. Och det är ju därför vi vill erbjuda er det bästa och senaste inom kylport. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen till projektet är klar. Och kan stanna på plats i veckor. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti.

Varmt välkomma till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se