Industrifläktar

Vi ser till att ni får rätt typ av industrifläktar och anpassat för era behov. Ta kontakt med någon av våra professionella medarbetar så kan dom hjälper er från början till slut. Vi är väldigt stolta över att ha så bra medarbetar med hög kompetens och lång erfarenhet. Just tack vare dom så vi har 100% nöjda kunder. När det kommer till att ha rätt industrifläktar krävs det kunskap många saker man måste ta hänsyn till.

Som:

  • Area på lokalen.
  • Ersätta eller ny projektera
  • Flöde
  • Tryck
  • Driftkostnader
  • Livslängd mm

När det gäller bra priser av industrifläktar har vi med hjälp av våra egna inköpare lyckats hålla nere priserna och aldrig tumma på kvalité eller säkerhet. Vår målsättning är att bli bäst inom branschen, vi vill erbjuda er det bästa och senaste inom industrifläktar med 100% nöjdkundgaranti.

industrifläktar

Köp industrifläktar av högsta kvalitet!

När man är i behov av industrifläktar är det viktigt med kvalitén, en fläkt som är dålig kan skapa långa produktions stopp och skapa förlorade intäkter. Våran XL3 FAN är en industrifläktar med otrolig prestanda. Läs mera här Utöver att skapa en behaglig arbetsmiljö så minskar den uppvärmningskostnaderna då den pressar ner den värme som oundvikligt stiger upp till taket. På så sätt kan man ställa in en lägre temperatur på termostaten men uppnå samma effekt. Vi erbjuder en kostnadsfri energianalys och besparingskalkyl! Opening Mälardalen AB bildades av Pontus Rosén och Christian Högberg år 2000 och vi har väx och blivit en av branschen bästa på det vi gör. Och vi vet hur viktigt det är att ni får rätt typ av industrifläktar för just eran verksamhet. Vi tar hänsyn till allt när det kommer till eran verksamhet och kommer vara med er hela vägen när det kommer till val av industrifläktar.

Varmt välkomma till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se