Hjullås lastbil

Söker ni efter Hjullås lastbil och vill förbättra både säkerheten och arbetsmiljön. Välkommen till oss på Opening Mälardalen AB vi har bred och stor expertis av Hjullås lastbil så tveka inte med att kontakta oss så kommer vi och hjälper er. Vi har 2 olika Hjullås lastbil:

  • GLOBAL WHEEL LOCK 2300 är den mest sålda Hjullås lastbil i Europa. Låsningen sker helt per automatik och den skapar en säkrare arbetsmiljö för både chauffören och lagerpersonalen.
  • MANUAL WHEEL LOCK 1300 är en enklare variant av storsäljaren GWL 2300. Den skapar en lika säker miljö men denna fordonslåsning sker istället manuellt.

Säkerhet ligger oss varmt och nära hjärtat. Vi på Opening Mälardalen har ett starkt fokus på säkerhetsprodukter. Som generalagent för Rite Hite i Sverige kan vi erbjuda en mängd olika säkerhetslösningar och Hjullås lastbil. Med Rite Hites cutting edge produkter kan du och dina anställda få en trygg arbetsmiljö och minimera skaderisker. Vill du veta mer om hur vi kan göra er arbetsplats säkrare?

Kontakta gärna oss eller se nedan för mer information om och hur den kan hjälpa er med Hjullås lastbil .

Ett bra Hjullås lastbil är ett oberoende lastningssystem. Vi kan montera i stort sett på alla lossning och lastnings platser

Hjullås lastbil

Se till att ni får rätt Hjullås lastbil

Vi har lång erfarenhet och hjälp på många företag att installera rätt Hjullås lastbil. Inga jobb är förstora eller små. Tillsammans har grundarna tillföretaget Opening Mälardalen AB Pontus Rosén och Christian Högberg över 40 års erfarenhet av Hjullås lastbil. Vi erbjuder allt inom lossning och mycket bra erfarenhet vad det gäller att ligga ute på fält och arbeta och är anpassningsbara. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen om det behövs och kan stanna på plats i veckor. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti. Så oavsett om ni behöver ett nytt, bygga ut ,reparera eller renovera kontakta oss.

Varmt välkomma till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se