Garageportar Motala

Är ni i behov av garageportar Motala? Vi tar hänsyn till allt när det kommer till garageportar Motala kvalitet säkerhet och design. Allt är lika viktigt för oss. Och visste du om att våra garage portar ballansfjädrar har extremt lång livstid och kan öppnas och stängas upp till 25000 gånger! Det är 4 gånger om dagen i 17ÅR… Och dessutom har den mjuk och tystgång ,med kapslade kullager som är skyddande mot damm och fukt behöver dom inte återfettas.
Opening Mälardalen har med hjälp av sina kompetenta och erfarna medarbetar tagit fram en väldig prisvärd , säker och av toppkvalité garageportar Motala. Vi skippar alla mellanhänder och köper direkt från fabriken. Det är just därför vi kan pris pressa marknaden och erbjuda en garageportar Motala. Utan att tumma på kvalité. Opening Mälardalen AB bildades av Pontus Rosén och Christian Högberg år 2000 och vi har Växt och blivit en av branschen bästa på det vi gör. Och vi vet hur viktig det är att alltid leverera garageportar Motala av toppkvalité. Kontakta oss vi kommer att hjälpa er med rätt typ av port för just erat projekt, vi kommer vara med er hela vägen får början till slut.
Garageportar Motala

Garageportar Motala i många variationer

Våra garageportar Motala erbjuds i 5 olika stilar på panelen design och 10 standard kulörer till standardpris. Kontakta oss genom vårt för garageportar formulär här för en offert. Alutech garageportar Motala garanterar skydd.

  • Finger klämskador
  • Skär och dragskador
  • Okontrollerade portrörelse
  • Kross skador vid ballansfjäder brott

Alutech´s garageportar Motala uppfyller till fullo punkter i europeisk säkerhets standard och EU normer. Vi på Opening Mälardalen är måna om miljön och naturen. När vi planera ett projekt ser vi till att alltid ha så få transporter som möjlig och ett mål är att samåka. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen till projektet är klar. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti.

Varmt välkommen till oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se