Garageportar Katrineholm

Hej! Söker ni garageportar Katrineholm? Då har ni kommit rätt vi hjälper er att välja och hitta rätt typ av garageportar Katrineholm.
Opening Mälardalen har med hjälp av sina kompetenta och erfarna medarbetar tagit fram en väldig prisvärd , säker och av toppkvalité garageportar Katrineholm.
Vi skippar alla mellanhänder och köper direkt från fabriken.
Det är just därför vi kan pris pressa marknaden och erbjuda en garageportar Katrineholm
Utan att tumma på kvalité.
Opening Mälardalen AB bildades av Pontus Rosén och Christian Högberg år 2000 och vi har Växt och blivit en av branschen bästa på det vi gör.
Och vi vet hur viktig det är att alltid leverera garageportar Katrineholm av toppkvalité.
Kontakta oss kan vi hjälpa er med att välja rätt typ av port för just erat projekt.
En viktig sak med en bra garageport är att den måste ha en mjuk och tystgång
Och visste du om att våra garage portar ballansfjädrar har extremt lång livstid och kan öppnas och stängas upp till 25000 gånger!
Det är 4 gånger om dagen i 17ÅR…
Garageportar Katrineholm

Garageportar Katrineholm i flera olika designer

Våra garageportar Katrineholm erbjuds i 5 olika stilar på panelen design och 10 standard kulörer till standardpris. Kontakta oss genom vårt för garageportar formulär här för en offert. Alutech garageportar Katrineholm garanterar skydd.

  • Finger klämskador
  • Skär och dragskador
  • Okontrollerade portrörelse
  • Kross skador vid ballansfjäder brott

Alutech´s garageportar Katrineholm uppfyller till fullo punkter i europeisk säkerhets standard och EU normer. Vi på Opening Mälardalen är måna om miljön och naturen. När vi planera ett projekt ser vi till att alltid ha så få transporter som möjlig och ett mål är att samåka. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen till projektet är klar. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti.

Varmt välkommen till oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000

info@opening.se