Fordons låsning

Hej i behov av Fordons låsning och vill förbättrar både säkerheten och arbetsmiljön? och det finns många olika typer av fordons låsning modeller men vi har dom bästa. Vi har 2 olika Fordons låsning :

  • GLOBAL WHEEL LOCK 2300 är den mest sålda Fordons låsning i Europa. Låsningen sker helt per automatik och den skapar en säkrare arbetsmiljö för både chauffören och lagerpersonalen.
  • MANUAL WHEEL LOCK 1300 är en enklare variant av storsäljaren GWL 2300. Den skapar en lika säker miljö men denna fordonslåsning sker istället manuellt.

Säkerhet ligger oss varmt och nära hjärtat. Vi på Opening Mälardalen har ett starkt fokus på säkerhetsprodukter. Som generalagent för Rite Hite i Sverige kan vi erbjuda en mängd olika säkerhetslösningar och Fordons låsning. Med Rite Hites cutting edge produkter kan du och dina anställda få en trygg arbetsmiljö och minimera skaderisker. Vill du veta mer om hur vi kan göra er arbetsplats säkrare?

Kontakta gärna oss eller se nedan för mer information om och hur den kan hjälpa er med Fordons låsning.

Fordons låsning

Vi har bra och säkra Fordons låsning produkter

Vi har lång erfarenhet och hjälp på många företag att installera rätt Fordons låsning. Inga jobb är förstora eller små. Tillsammans har grundarna tillföretaget Opening Mälardalen AB Pontus Rosén och Christian Högberg över 40 års erfarenhet av Fordons låsning. Vi erbjuder allt inom lossning och mycket bra erfarenhet vad det gäller att ligga ute på fält och arbeta och är anpassningsbara. Och en del av våra montörer kan stanna kvar på arbetsplatsen om det behövs och kan stanna på plats i veckor. Våra montörer är mycket kunniga och har stor yrkesstolthet och det gör i sin tur att vi har 100% nöjdkundgaranti. Så oavsett om ni behöver ett nytt, bygga ut ,reparera eller renovera kontakta oss

Varmt välkomma till och tack för att ni valde oss på Opening Mälardalen AB

Telefon:0150 – 20 000
info@opening.se